Hvem er dyr? den professionelle eller amatøren?

Hvorfor nu betale for en professionel webdesigner, når alle kender en, der lige kan fixe et site med en skabelon eller to? Ganske enkelt, fordi det ikke er ligegyldigt, om Google kan finde din side, om der er tænkt i brugervenlighed og om den ligner hundrede andre sider. Dommen falder efter få sekunder på din side - så hvis din forretning skal have succes, er det klogt at få en professionel til at gøre siden unik.
 
 

Mere end bare en hjemmeside

Væksten i nethandel stiger. 7 ud af 10 køber jævnligt via nettet. Bevidste kombi-løsninger af web, print og butik flerdobler omsætningen - og indtjeningen. Den slags nyheder og statistiske oplysninger i medierne gør kun den unge Project Manager i Limited Edition ApS, Kenneth Knudsen, endnu gladere. Han har netop speciale i webdesign, 13 års erfaring med produktion af hjemmesider, og han elsker at tænke i helheder.

Hans passion og naturlige kompetence er at lytte til sine kunders ønsker og visioner, tale i et forståeligt sprog om mulighederne og så præsentere en løsning, der overgår forventninger og fantasi. Kenneth: "Det er altid de sidste detaljer, der gør forskellen, og jeg får et kick hver gang, kunderne bliver glade for deres nye hjemmeside."
 
 

Hvorfor web?

Køb af internetreklamer har overhalet tv-reklamer. Det skyldes naturligvis, at vi som forbrugere har fået nye vaner. Vi siger nej tak til reklamer i postkassen, og vi zapper væk fra dem på tv´et. Vi vil selv bestemme, hvad vi vil se. På nettet matcher reklamerne det, vi søger, og det giver naturligvis også effekt.Bekvemmelighed er den væsentligste grund til at handle på nettet. Undersøgelser har vist, at 71 pct. angiver "det er nemt" som årsagen til, at de køber rejser, oplevelser, tøj, elektronik, musik, bøger m.m. på nettet. Kun 20 pct. gør det for at finde den billigste pris. Det viser tal fra Danmarks Statistik. Det er bevist, at næsten alle tjekker en vare på nettet, inden de går hen i butikken.

Til gengæld er det en trafik, som butiksejerne med fordel kan fremme. Det er nemlig også bevist, at en kunde, der tjekker på nettet først og køber i butikken bagefter lægger flere penge, end den kunde, som bare går direkte ind i butikken. Søgningen er altså et nøglepunkt. 8 ud af 10 starter deres søgning på en søgemaskine. Derfor er det indlysende, at din hjemmeside skal være let at finde for søgemaskinerne. Når surferne er kommet ind på din side, har du kun få sekunder til at fange dem, og derefter er dommen hård. Ser siden spændende ud eller ligner den en masse andre? Er den let at finde rundt på eller er det svært at finde de mest banale oplysninger? Det betaler sig at få en professionel vurdering.
 
 

Jeg kan ikke lade være

Computeren kom tidligt ind i tilværelsen for Kenneth Knudsen. Spil blev hurtigt for kedeligt, så allerede i folkeskolen lavede han de første hjemmesider.På handelsskolen gik han og en ven sammen om at udvikle større og mere avancerede websites på bestilling, og i dag er det Kenneths professionelle levevej. For at få teori bag erfaringerne, tog Kenneth Knudsen i 2006 fat på uddannelsen som mediegrafiker ved Odense Tekniske Skole. Kun 20 af de 140 elever gik videre efter grundforløbet. Kenneth var en af de få, og siden har han hentet flere 12-taller for sine præstationer.

Sin første læreplads byttede han ret hurtigt ud med Limited Edition ApS, hvor han er medejer og hvor alle muligheder for at udfolde sin lidenskab er "unlimited". Forbilledet er legendariske John Lasseter, prisbelønnet animator fra det amerikanske Pixar. Han kunne også knokle dag og nat for at nå sit mål. En gang sagde han i et tv-interview:"The Art challenges the Technology, and the Technology inspires the Art". Let omskrevet er det blevet Kenneth Knudsens motto: Designet udfordrer teknologien, og teknologien inspirerer til designet. Konstant udvikling er drivkraften.
 

Det siger kunder om Limited Edition DK Aps

 

Fra 1. møde var jeg i venlige professionelle hænder hos Limited Edition. Stor indlevelse i mine ønsker og behov for enkle og velfungerende sider. Godt med- og modspil i forhold til mine ideer om format og design. Fint tilbud og færdig pris - der holdt. Jeg fik rigtig meget for pengene og ikke mindst en fantastisk hjemmeside jeg er stolt af at henvise til.

 

Jeg vil gerne rose Limited Edition for arbejdet på mit firmas Visuelle profil. Lige fra starten blev projektet grebet professionelt og effektivt an. Hurtigt blev mine behov og ønsker fangede, og omsat til et håndgribeligt projekt. Der blev lagt et budget og plan sammen, som blev gennemført til mindste detalje. Limited Edition har været pålidelig og fornuftig gennem hele processen, og jeg stoler på at de bliver webmaster for mit firma de næste mange år frem i tiden.